I dette nyhedsbrev har vi bl.a. fokus på; nyheden – CVD driver med RS-485 tilslutning, at kvaliteten af din maskinstyretavle kan ses direkte på din bundlinje og vi fræser huller og tilpasser dine kasser med forskellligt tilbehør.
Her får du et kort resumé af artiklerne:
- NYHED – CVD driver med RS-485 tilslutning
Fordelen ved CVD driveren i forhold til de andre drivere vi har, er, at den
har en RS-485 tilslutning
kan programmeres med vores MEXE softwareMed softwaren kan du lave de positioner, du ønsker, så du kan køre en hel programfase.
- Vi ved, at det kan være svært at vælge det rigtige lineære drev til din løsning. Få et overblik hér!
For hvordan laver man en bevægelse med lavt slør i vandret eller lodret retning eller med andre ord: fra at rotere til lineær?Det er vores erfaring, at det kræver en del viden inden for mekaniske drev for at vælge det rigtige lineære drev.
Derfor har vi lavet et overblik over mulighederne med fordele og ulemper, så det bliver nemmere for dig at vælge.
De oftest anvendte lineære drev er
* Spindel
* Tandrem
* Tandhjul og tandstænger
* Lineær motor
* Lineære kædedrev - Kvaliteten af din maskinstyretavle kan ses direkte på din bundlinje
Lægger du din produktion af styretavler over til os, får du bl.a. en fast, dansk projektleder på alle dine projekter, hurtig og sikker levering og nem adgang til seneste version af dokumentationen.
- Vi fræser huller og tilpasser dine kasser med forskellligt tilbehør
Du kan bl.a. få monteret klemrækker, forskruninger og skilte.Send os dine tegninger – vi arbejder i flere filformater: PDF, DWG, DXF og STP.
- Ved du, hvordan en stepmotor virker?
Forskellen på en stepmotor og andre motortyper er anvendelsen af enkeltsteps i styringen af motoren. Det svarer lidt til, at du f.eks. får at vide, at du skal køre 1.100 meter med bilen mellem hvert stop. Ved hjælp af bilens kilometertæller kan du gøre dette med stor præcision.Hvor mange step, der er mellem hvert stop afgøres som allerede nævnt af præcisionen på stepmotoren. Altså hvor små vinkler du kan flytte motorens aksel i ad gangen.
I praksis styres motoren af en frekvensværdi (en puls), som angiver hvor mange step motoren skal køre, før den stopper. Samt en impedans, der angiver, hvilken retning motoren skal køre i.
Få større viden om stepmotorer hér og se vores udvalg af stepmotorer
Har du spørgsmål …
…står Poul-Henning klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning. Ring til Poul-Henning på 4035 8654 eller send en mail.
Vær først med vores nyheder – følg os på LinkedIn og Facebook.
Du kan også læse mere om, hvad vi kan gøre for dig på Eegholms hjemmeside.
Glædelig jul og godt nytår!
/Eegholm