ASi-5-tællermoduler: Flere funktioner og en udvidet produktportefølje

Nu kan du også anvende den gennemprøvede ASi-5-teknologi fra vores tællermoduler i en kabelkanal og i et nyt husdesign – takket være det kompakte ASi-5 tællermodul BWU4996. Tidligere tilbød alle ASi-5-tællermoduler altid fire 2-kanals tællerindgange. BWU4996 udvider nu produktporteføljen med to 2-kanals tællerindgange. Det giver dig mulighed for at løse små opgaver endnu mere fleksibelt og omkostningseffektivt. Ubrugte tællerindgange kan desuden konfigureres som digitale indgange.

Fig.: Med det nye ASi-5-tællermodul (BWU4996) i IP67 forsynes indgangene og sensorerne fra ASi samt periferienhederne via 2x M12-kabelstik (5-polet).

Mange fleksible funktioner

Vi har løbende udvidet funktionerne i alle ASi-5-tællemoduler. Forskellige tællerfunktioner som frekvens- og periodevarighedsmåling, med og uden filtrering, muliggør enkel tælling af stykgods, positioneringsopgaver, hastighedsmåling og meget mere. Alt dette kan nemt konfigureres i pc-softwaren. Du kan også vælge 32-bit værdiområdet – som et alternativ til den hurtige overførsel af op til 4 uafhængige 16-bit tællerværdier på 1,27 ms.

Fig.: Takket være de mange funktioner og 2 eller 4 individuelt justerbare tællerindgange er de fleksible ASi-5-tællermoduler en omkostningseffektiv løsning til en lang række anvendelser.

Link til mere information: https://www.bihl-wiedemann.de/dk/products/as-interface-modules/counter-modules/product-selector-counter-modules