AUTOMATIK-messen er lige om hjørnet, og vi kan næsten ikke vente!

På vores stand B1106 kan du bl.a. følge med, når vi fremviser procesautomatisering med AS-Interface, ASi-5/ASi-3-gateways med integreret OPC UA-server, sikker overvågning af hastighed & ASi-5 Safety Muting Modul i godt selskab med vores eksperter💡🤝Glæd dig til at dykke ned i de nyeste trends og løsninger inden for industrien sammen med os🦾 Vi giver dig gratis entré, når du benytter denne invitationskode [Automatik-31632] ved registrering🎟️ Link til mere information: https://www.bihl-wiedemann.de/dk/virksomheden/messer/automatik

Procesautomatisering med AS-Interface

For procesteknologi står der et bredt udvalg af ASi-5-ventiler til rådighed, f.eks. fra GEMÜ eller SPX FLOW. Disse giver dig som regel mange yderligere diagnoser og parametre til procesdata, så dit system er ideelt udstyret til Industri 4.0-krav. Selvfølgelig står der med ASi mange flere moduler til forskellige opgaver til rådighed. Med dem kan både digitale og analoge indgange og udgange, IO-Link-sensorer eller endda serielle protokoller såsom RS232 nemt integreres. ASi gør det også muligt at realisere sikkerhedsteknik omkostningsbesparende på den samme toledede ledning. På den måde kan sikker overvågning af analoge signaler som f.eks. temperatur, tryk eller fyldningsniveau, med AS-Interface realiseres enkelt, pålideligt og frem for alt omkostningseffektivt.

IIoT

Med den kraftfulde ASi-5-teknologi kan du implementere Industrial Internet of Things (IIoT) hurtigt og omkostningseffektivt. ASi-5/ASi-3-gateways med integreret OPC UA-server sikrer en streng adskillelse af OT og IT. Som edge-enhed overfører de ganske enkelt IIoT-relevante data til cloud-baserede databaser. Der kan de så bruges som værdifuld information – f.eks. til prædiktiv vedligeholdelse eller centraliseret ERP-lagerstyring i realtid.

Muting

Ved at bruge AS-Interface som bussystem er det muligt at implementere muting-applikationer op til SIL3/PLe nemt og effektivt. Takket være ASi-5 Safety kan du nu realisere cross-muting og sekventiel muting langt mere omkostningseffektivt end med sammenlignelige Ethernet-baserede løsninger. Vores nye, kompakte ASi-5 Safety Muting Modul behandler alle signaler, der kræves til muting. Færdigcertificerede mutingmoduler kan konfigureres hurtigt og nemt.

Sikker overvågning af hastighed

  • med sensorer og enkodere op til SIL3, PLe
  • med sikre drev via CIP Safety over Sercos og Safety over EtherCAT (FSoE)
  • Vælg mellem stand alone eller integration på eksisterende sikkerheds-PLC
  • Overvågning af stilstand, hastighed, retning, position og meget mere
  • Flere funktioner og parametre kan konfigureres pr. akse
  • Diagnostik og sikkerhedsdata tilgængelige via feltbus
  • alsidige anvendelsesmuligheder i påfyldningssystemer, bearbejdningsmaskiner, lager- og hentesystemer og kraner