Digitalisering: øget bæredygtighed og produktivitet

Indisk vaccineproducent stoler på skalérbar og sikker digitalisering

Ligesom mange andre sektorer leder den energi-intensive farmaceutiske produktionsindustri også efter måder at opnå klimamål som en Net Zero Factory. Phoenix Contact har udviklet en løsning til det formål, som benytter det åbne IIoT framework fra PLCnext Technology som grundlag.

I dag er industrielle viksomheder under stort pres. Kunder og lovkrav kræver mere bæredygtighed, og konkurrencepres gør øget effektivitet til en nødvendighed. En løsning ligger i digitalisering af alle maskiner, systemer og processer. Men hvordan kan det implementeres, mens den igangværende drift af ældre og energiintensive fabrikker fortsætter uden sikkerhedsrisiko eller produktivitetstab?

Digital Factory fra Phoenix Contact er det ideelle koncept. Uanset hvilket udviklingsstadie brugeren er på, dækker de forskellige løsninger digitaliseringskrav på alle stadier i værdikæden. Hvad der gav økonomisk mening for år tilbage, viser sig nu at være den sidste chance for at transformere den industrielle sektor og farmaceutiske virksomheder til bæredygtige virksomheder. Samtidig ændrer hurtige klimaændringer, demografisk udvikling, deglobalisering og den globale politiske situation alle områder af livet og forsyningskæder endnu hurtigere. Men ændringerne åbner også op for uanede muligheder hvad angår bæredygtige digitale processer, nye forretningsmodeller og fleksible arbejdsmetoder.

Nysgerrig på mere? Læs hele artiklen på vores hjemmeside