Find den perfekte batteriløsning til dit produkt på Digital Tech Summit 2024

ACTEC deltager på Digital Tech Summit 2024, Nordens største deep tech-konference og messe. Her samles forskere fra landets universiteter og deres partnere fra dansk erhvervsliv til to dage fyldt med innovation og netværk. Messen byder på et livligt startup-område med innovative iværksættere, der har brug for hjælp til at sikre, at deres nye produkter får en optimal og stabil strømløsning. Find den perfekte batteriløsning til dit produkt Besøg os i Øksnehallen stand 1102 i København den 30. og 31. oktober 2024 og få den rette rådgivning til din batteripakke, Tilmeld dig til Digital Tech Summit 2024 her!

ACTEC har mange års erfaring med at designe batteripakker, der imødekommer alle krav til opladningsmuligheder, tilgængelig plads og driftsbetingelser. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, hvor batterikemien, antallet af celler og formen af batteripakken tilpasses det specifikke produkt. Gennem analyser i vores eget testcenter sikrer vi optimal levetid og ydeevne ved hjælp af funktionstest, klimatest i stressmiljøer og termografianalyser.

Vores produktion foregår i Danmark, hvor vi kan levere mindre og mellemstore serier af batteripakker med høj kvalitet og præcision. Ved behov for større serier samarbejder vi med betroede partnere i Asien, herunder Panasonic i Wuxi. Dette giver os adgang til enorm produktionskapacitet og mulighed for at levere avancerede batteripakker, der kan certificeres efter kundens ønsker.

Vi er klar til at hjælpe dig med at få dit produkt på markedet med en pålidelig batteriløsning – og vi kan også assistere med certificering. Hos ACTEC benytter vi kun komponenter af højeste kvalitet fra anerkendte producenter som Panasonic, og vores batterieksperter følger hele processen fra start til slut.

ACTEC er en førende leverandør af skræddersyede batteriløsninger til både industrien og iværksættere. Vi har mange års erfaring med at udvikle og producere batterier, der opfylder specifikke krav til ydeevne, plads og sikkerhed. Vores batterieksperter leverer helhedsløsninger fra konceptudvikling til certificering, og vi benytter kun komponenter fra de mest anerkendte producenter på markedet som Panasonic.
Batteripakker kan bruges i rigtig mange ting, se med her