IIoT-forbindelse sikrer overholdelse af dokumentationspligt i den farmaceutiske sektor

AS-Interface (ASi) er den foretrukne løsning til mange områder inden for procesautomatisering og procesoptimering. Især inden for fødevareindustrien, glas- og stålproduktion, kemikalier og lægemidler. Men brugerne kan også drage fordel af AS-Interface inden for procesteknik, styringsteknik og kontrolteknologi.

De dokumenterede fordele ved AS-Interface omfatter overførsel af data og strøm via et enkelt kabel, enkel kabling ved hjælp af piercing-teknologi og stor frihed i valget af topologi. Du kan også udnytte mange andre ASi-fordele inden for procesautomatisering.

For procesteknologi står der et bredt udvalg af ASi-5-ventiler til rådighed, f.eks. fra GEMÜ eller SPX FLOW. Disse giver dig som regel mange yderligere diagnoser og parametre til procesdata, så dit system er ideelt udstyret til Industri 4.0-krav. Selvfølgelig står der med ASi mange flere moduler til forskellige opgaver til rådighed. Med dem kan både digitale og analoge indgange og udgange, IO-Link-sensorer eller endda serielle protokoller såsom RS232 nemt integreres. ASi gør det også muligt at realisere sikkerhedsteknik omkostningsbesparende på den samme toledede ledning. På den måde kan sikker overvågning af analoge signaler som f.eks. temperatur, tryk eller fyldningsniveau, med AS-Interface realiseres enkelt, pålideligt og frem for alt omkostningseffektivt.

De udvidede diagnosemuligheder, som ASi-5 tilbyder, kan bruges til moderne IIoT- og Industri 4.0-applikationer. De vigtigste IT-grænseflader som OPC UA og Rest API samt drivere i specialiserede systemer som ABB’s Field Information Manager (FIM) er tilgængelige til dette formål. De bruges til at registrere og logge parameterændringer, som det kræves i den farmaceutiske sektor. Det sikrer overholdelse af den vigtige dokumentationspligt.

Inden for procesautomatisering er både IO-Link og AS-Interface velegnede til en lang række anvendelser. ASi-3 er den ideelle løsning til mange standardapplikationer, da den er omkostningseffektiv og nem at integrere. ASi-5 kan vise alle sine styrker i lidt mere komplekse anvendelser. ASi-5 kan sammenlignes med en IO-Link-løsning med hensyn til funktionalitet. Men med ASi-5 sparer du altid omkostningerne til masterporten og IO-Link-kommunikationen. For ASi-5-forbindelsen er her direkte integreret i enheden.

Yderligere fordele ved ASi-5 i procesautomatisering

  • Over 100 enheder på kun én gateway
  • Overførsel af 2 til 32 bytes procesdata pr. modul
  • ParameterImage Konfiguration af op til 128 byte parametre
  • Detaljeret diagnosticering i tilfælde af fejl
  • Yderligere oplysninger kan udlæses parallelt med procesdataene, hvis det er nødvendigt

Link til mere information: https://www.bihl-wiedemann.de/dk/applikationer/automation-technology/procesautomatisering