OD7000 Præcision – sensoren til krævende målinger i mikrometer

SICK lancerer en sensor med ultrahøj præcision, der måler helt ned i mikrometerområdet. Den innovative og kompakte sensor er en omkostningseffektiv løsning til pålidelig måling af små afstande og tykkelser i krævende applikationer.

SICKs OD7000 er en 1D-lasersensor til afstandsmåling, der nøjagtigt måler højdeforskelle, selv på udfordrende materialer. Dens lille lysplet leverer en præcis måling uanset farve eller overflademateriale og måler selv buede overflader nøjagtigt.

Krævende Applikationer
OD7000s kromatisk-konfokale-teknologi sikrer meget præcise målinger på en bred vifte af materialer, f.eks. sorte, gennemsigtige, diffuse, reflekterende og endda buede overflader. Den kan inspicere, om et objekt er glat eller korrekt positioneret. Den kan måle huller eller kontrollere, om et materiale har den ønskede tykkelse. Med ét sensorhoved kan den måle op til tre meget tynde lag samtidigt, selv hvis materialet er gennemsigtigt.

Derfor er den ideel til forskellige måleopgaver, hvor mikrometerpræcision er påkrævet, og den mestrer krævende applikationer inden for elektronikkomponentfremstilling eller forbrugeremballage. Den er velegnet i fremstillingen af EV-batterier, til måling af tykkelsen af glas og film i forbrugsvarer, til målinger af farmaceutiske produkter eller f.eks. til måling af flerlags toilet- og servietpapir.

Grundig udvikling
SICK har arbejdet hårdt og brugt tid på at udvikle OD7000 omhyggeligt. Resultatet er et højpræcisionsinstrument, der giver virksomheder med de mest udfordrende målekrav en reel mulighed for at udlæse præcise data uden komplicerede opsætninger eller superdyrt udstyr.

Let at sætte op og installere
Der findes to controller-typer, begge med Ethernet-interface og et udvalg af 3 sensorhoveder, som spænder over måleområder på 600 μm, 4 mm og 10 mm med tilsvarende opløsninger på 25 nm, 180 nm og 400 nm.

En fordel ved OD7000 er, at sensorhoved og controller er adskilt fra hinanden, hvorved den kan installeres på målesteder, hvor der er meget trangt.

OD7000s engineering-værktøj har en brugervenlig grafisk grænseflade, der gør det muligt for brugeren at visualisere installationen og konfigurere controlleren hurtigt. Hvis der bliver behov for det er der også en række yderligere indstillinger til mere avancerede applikationer. OD7000 tilbyder serielle RS-232 / RS-422 eller Ethernet TCP/IP interfaces som standard.

Mere Information
Ring til teknisk support og hør mere: +45 4582 6400
Skriv til teknik@sick.dk

Læs mere om >>OD7000